Filosofie

Wij houden van het recht. Dat zit in ons en dat blijkt uit ons werk. Wij putten energie uit het feit dat onze bevlogenheid te zien is in resultaten voor u. Dat geeft voldoening.

Vaak zien wij dat wij te laat om onze bijstand wordt gevraagd. Dat is jammer, want door tijdig en kundig advies in te winnen, kunnen kansen eerder gegrepen worden en problemen worden voorkomen. Dat levert voor u altijd iets op.

Eerder betrokken worden in uw bedrijfsactiviteiten is dus één van onze doelen. Daarom streven wij ernaar om benaderbaar en laagdrempelig te zijn. Daarom zijn wij helder in onze afspraken en prijsstelling en zijn we eenvoudig te benaderen.

U heeft altijd de beschikking over ons gehele team van advocaten. Wij zijn op de hoogte van elkaars zaken en weten wat er speelt. Zo houden wij elkaar scherp. Dat heeft voor u ook voordelen. Ook al is uw vaste contactpersoon even niet bereikbaar, u kunt altijd terecht bij één van onze andere advocaten. En die advocaat is ook op de hoogte van wat er speelt.

Wie zijn wij?

Onze advocaten en juristen

mr. Peter W.M. Steenbergen

advocaat

   +31 (0)252 225253

   peter@steenbergenagri-legal.com/

   psteenbergen

Search